Tīklošanās seminārs "Vai ražotājiem garšo zinātne?" (Rīgā)

Rīko Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA)

2017. gada 30. novembrī
Pasākuma norises vieta tiks atsūtīta reģistrētajiem dalībniekiem
Rīgā

Vai garšīgais var tapt vēl gardāks? Vai iespējams gardumus ilgāk saglabāt svaigus, saglabājot produkta uzturvērtību? Kā sadarbība ar pārtikas pētniekiem var palīdzēt jaunu produktu izstrādē? Kādi atbalsta instrumenti ir pieejami produktu veidošanai sadarbībā ar zinātni?

LIAA aicina pārtikas nozares uzņēmējus un ideju autorus piedalīties tīklošanās pasākumā, kura ietvaros, varēsiet sastapt pētniekus un uzzināt, kā sadarbībā ar zinātni varat risināt sev aktuālos jautājumus pārtikas produktu ražošanā un pilnveidošanā, kā arī jaunu produktu izstrādē.

Pasākuma laikā būs pieejamas arī individuālas konsultācijas par LIAA sniegto atbalstu, pētniecības pakalpojumu saņemšanā.

Programma

Semināra darba valoda: latviešu
Dalība bezmaksas. Vietu skaits ierobežots.

Prezentācijas:
Inga Ciproviča, LLU pilotražotnes - risinājums inovatīvu pārtikas produktu ražošanas attīstībai
Dalija Segliņa, Jaunumi augļu pārstrādes zinātnē un piedāvājumi nozarei
Jānis Liepiņš, No molekulām līdz produktam: LU piedāvājums pārtikas ražotājiem
Justīne Vīķe, RSU – partneris veselīgu un funkcionālu produktu attīstīšanai un to drošai ražošanai
Rolands Briņķis, Dzeramais - dabas dots un sadarbībā ar pētniekiem izlolots
Linda Grīnfelde, Ilga Maļina, Inovāciju vaučeri un tehnoloģiju skauti – atbalsts zinātnes un industrijas sadarbībai

Kontaktinformācija:
Baiba Rāta-Saliņa, projektu vadītāja
Tehnoloģiju pārneses nodaļa
Tehnoloģiju departaments

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra
Pērses iela 2, Rīga, LV-1442
Tālrunis: +371 67039459
E-pasts: baiba.rata-salina@liaa.gov.lv