Tiešsaistes seminārā gastronomisko performanču aizsācēja Latvijā, pasākumu producente un lektore Gundega Skudriņa pastāstīs par gastronomiskajām performancēm, to rašanās iemesliem, mērķiem un rezultātiem. Tiks apspriestas arī tādas tēmas kā Latvijas garšu potenciāls un dažādu nozaru sinerģija - laikmetīga tendence, tūrisma magnēts, ēdiens kā komunikācijas rīks un svarīgākās vadlīnijas pieprasītam, laikmetīgam ēdināšanas uzņēmumam no apmeklētāju viedokļa.
Jaudīgā eksperimentētāja un restorānu mīļotāja Gundega Skudriņa ir ieguvusi vairākas starptautiskās balvas (tajā skaitā par gastronomiskiem projektiem) un sevi raksturo kā aizrautīgu baudītāju un plaša horizonta mīlētāju.
Pieteikšanās līdz 4. aprīļa plkst. 15:00.